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Press

A perspective on William Ledeuil’s world as seen in the press, through a selection of clippings and articles.

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    Paris capitale
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    William Ledeuil
    GaultMillau
    octobre/novembre 2009
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    La révolution
    des fourchettes
    Paris Match
    24/30 septembre 2009
  • William Ledeuil :
    un partenaire étoilé
    La Champagne viticole
    août/septembre 2009
  • Un plat et…un restaurant
    Régal
    avril/mai 2007
  • Fooding le guide
    Libération
    2007
  • William Ledeuil,
    éternel inventeur
    Le Figaro Magazine
    16 octobre 2004
  • Les affranchis
    GaultMillau
    octobre/novembre 2004
  • Au piano
    Livres Hebdo
    03 septembre 2004
  • Paris Gourmand
    GaultMillau
    août/septembre 2004
  • Congreso gastronomico
    El Diaro Vasco
    18 novembre 2003
  • Ze Kitchen Galerie,
    very bon
    Le Figaro entreprises
    13 octobre 2003
  • Il trionfo dell’informale
    Cambero Rosso Giunio
    juin 2003
  • Sous les feux de la rampe
    Figaro Scope
    28 mai 2003
  • Die Gläserne Küche
    Gala Deutschland
    24 avril 2003
  • À table
    Elle
    mai/juin 2002
  • William Ledeuil,
    des goûts et des arômes
    Le Figaro
    09 février 2002
  • Plaisirs exquis
    Saveurs
    février 2002
  • Un chef qui fait la plancha
    Zurban
    2002
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    Chef at home

    Chef at home

    How about taking Ze Kitchen Galerie’s spirit away from its 4 rue des Grands Augustins’ customary setting to welcome us into your home? Whether for lunch or dinner, William Ledeuil and his crews would like to offer you the opportunity to enjoy a truly special moment of sharing and exchanging around a tasting menu that is a true discovery journey.

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    Example of a menu (5 courses & hors d’oeuvres)
    • Tarama, mango, curcuma / cucumber-apple water • Angled fish (depending on the catch of the day), shizo marinade • Courgette flowers, chanterelles, shellfish Thai juice • Line-caught pollock, green curry, yuzu-kosho virgin sauce • Lacquered beef, morello cherry condiment • Pistachio-strawberry, white chocolate-wasabi •

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    Starting at €180 tax. incl. per person (wine & beverages not included). Food & wine pairing upon request.
    The menu will be proposed subject to confirmation, produce deliveries and seasons, various constraints or food allergies.

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    This offer can be proposed as of 6 guests, for lunch or dinner,
    from Tuesday through Saturday, in Paris or the close suburbs.
    In order to offer you the best possible experience, please make your reservation
    at least one week before the desired date.
    The service will be provided in strict compliance with the current health regulations.

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    In order to prepare this special experience with you, please complete the form below, we will contact you within the best possible timeframe.

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