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Press

A perspective on William Ledeuil’s world as seen in the press, through a selection of clippings and articles.

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  • L’assiette dans l’Asie
    Libération supplément next
    03 décembre 2011
  • Les légumes,
    c’est toujours de saison
    20 minutes
    02 décembre 2011
  • Cook’n jazz
    L'Ardennais
    13 novembre 2011
  • Une savoureuse soirée
    L'Aisne nouvelle
    11 novembre 2011
  • Oui, chefs!
    Elle
    11 novembre 2011
  • William Ledeuil
    fait vivre le légume
    TGV magazine
    novembre 2011
  • C’est tout frais!
    Paris Match
    20/26 octobre 2011
  • L’ici et l’Asie
    Vogue
    septembre 2011
  • Tuyaux de chefs
    Zeste
    septembre/octobre 2011
  • La cuisine française
    aux saveurs d’ailleurs ?
    Gala gourmand
    septembre/octobre 2011
  • Retour à…
    Le journal du dimanche
    29 mai 2011
  • Petites portions,
    plats à emporter,
    des formats qui changent
    L'hôtellerie
    21 avril 2011
  • L’alchimie du partage
    Le quotidien du médecin
    03 mars 2011
  • Le lundi, c’est exquis!
    Figaro Scope
    02 mars 2011
  • Bouillon de cultures
    24 Ore
    5/6 février 2011
  • Où sortir à Paris?
    Paris capitale
    février 2011
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    Chef at home

    Chef at home

    How about taking Ze Kitchen Galerie’s spirit away from its 4 rue des Grands Augustins’ customary setting to welcome us into your home? Whether for lunch or dinner, William Ledeuil and his crews would like to offer you the opportunity to enjoy a truly special moment of sharing and exchanging around a tasting menu that is a true discovery journey.

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    Example of a menu (5 courses & hors d’oeuvres)
    • Tarama, mango, curcuma / cucumber-apple water • Angled fish (depending on the catch of the day), shizo marinade • Courgette flowers, chanterelles, shellfish Thai juice • Line-caught pollock, green curry, yuzu-kosho virgin sauce • Lacquered beef, morello cherry condiment • Pistachio-strawberry, white chocolate-wasabi •

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    Starting at €180 tax. incl. per person (wine & beverages not included). Food & wine pairing upon request.
    The menu will be proposed subject to confirmation, produce deliveries and seasons, various constraints or food allergies.

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    This offer can be proposed as of 6 guests, for lunch or dinner,
    from Tuesday through Saturday, in Paris or the close suburbs.
    In order to offer you the best possible experience, please make your reservation
    at least one week before the desired date.
    The service will be provided in strict compliance with the current health regulations.

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    In order to prepare this special experience with you, please complete the form below, we will contact you within the best possible timeframe.

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