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Press

A perspective on William Ledeuil’s world as seen in the press, through a selection of clippings and articles.

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    Les Echos Supplément
    31 octobre/ 2 novembre 2013
  • Les saveurs d’ailleurs
    s’en mêlent
    TV magazine supplément
    11 octobre 2013
  • Le chef et le maraîcher
    Le Monde hors série
    2013
  • Dessous de plat
    G mag gastronomie magazine
    mai/juin 2013
  • Les agrumes de la passion
    Aujourd'hui en France magazine
    19 avril 2013
  • Croc’scope 2013,
    Nos 20 chouchous
    Figaro Scope
    20 mars 2013
  • Tout savoir sur
    la citronnelle
    Saveurs
    mars 2013
  • Basilic thaï
    le parfum de l’Asie
    Cuisine Actuelle
    février 2013
  • Au marché chinois avec William Ledeuil
    Le Monde
    14 janvier 2013
  • Le bonheur est à côté
    Culte(s) Lifestyle Magazine
    septembre/octobre 2012
  • Le chef et le maraîcher
    M le magazine du monde
    09 juin 2012
  • Le marché
    VSD
    7/13 juin 2012
  • Ze kitchen gentleman
    Apollo Novo
    printemps/été 2012
  • Paris en 400 tables
    L'Express supplément n°0
    2012
  • Quand couleur rime
    avec saveur
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    Chef at home

    Chef at home

    How about taking Ze Kitchen Galerie’s spirit away from its 4 rue des Grands Augustins’ customary setting to welcome us into your home? Whether for lunch or dinner, William Ledeuil and his crews would like to offer you the opportunity to enjoy a truly special moment of sharing and exchanging around a tasting menu that is a true discovery journey.

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    Example of a menu (5 courses & hors d’oeuvres)
    • Tarama, mango, curcuma / cucumber-apple water • Angled fish (depending on the catch of the day), shizo marinade • Courgette flowers, chanterelles, shellfish Thai juice • Line-caught pollock, green curry, yuzu-kosho virgin sauce • Lacquered beef, morello cherry condiment • Pistachio-strawberry, white chocolate-wasabi •

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    Starting at €180 tax. incl. per person (wine & beverages not included). Food & wine pairing upon request.
    The menu will be proposed subject to confirmation, produce deliveries and seasons, various constraints or food allergies.

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    This offer can be proposed as of 6 guests, for lunch or dinner,
    from Tuesday through Saturday, in Paris or the close suburbs.
    In order to offer you the best possible experience, please make your reservation
    at least one week before the desired date.
    The service will be provided in strict compliance with the current health regulations.

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    In order to prepare this special experience with you, please complete the form below, we will contact you within the best possible timeframe.

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